Текстови за Немачку од Рамштајна

 • Немачка (имаш, имаш, имаш, имаш)
  (Плакао, плакао, плакао, плакао)
  (Раздвојени, раздвојени, раздвојени, раздвојени)
  (Уједињени, уједињени, уједињени, уједињени)
  Немачка (ми смо, јесмо, јесмо, јесмо)
  (Јеси, јеси, јеси, јеси)
  (Такозвани, такозвани, такозвани, тзв.)
  (Тако вруће, тако вруће, тако вруће, тако вруће)
  Немачка (можеш, можеш, можеш, можеш)
  (Знам, знам, знам, знам)
  (Ми смо, јесмо, јесмо, јесмо)
  (Остани, остани, остани, остани)

  Немачка

  Од
  И
  ми
  Њеној

  Немачка
  Немачка

  Од
  И
  ми
  Њеној
Занимљиви Чланци